We zoeken staffleden!

sergedude

New member
Forumleiding
Eigenaar
Reallife PL
24 juni 2019
4
0
1
Dag lezer,

Het is zó ver. De ontwikkeling van de server gaan razendsnel, en het moment waarop we gaan voorbereiden is aangekomen. Wij zoeken daarom met spoed staffleden!

Waarom zou ik staff worden?

Als stafflid bij SpixoMC heb je een hele leuke tijd. Samen met andere staffleden is het altijd gezellig, en heb je altijd de meest interessante, gekke, of grappige gesprekken. Een echte unieke ervaring dus.

Ook krijg je vele voordelen als stafflid bij SpixoMC. Zo krijg je een mooie rank in de discord, en wordt je met enorm veel respect behandeld.

Welke functies zijn er?

Binnen het staffteam zijn er diverse functies op meerdere afdelingen. Je hebt keuze om te solliciteren als:

  • Globale moderator (handhaaf de hele server, de discord, en het forum)
  • Helper (handhaaf en help op een bepaalde gamemode, waar je meer functies en permissies krijg om de specifieke ervaring in die gamemode te verbeteren)
  • Java/Python Developer (help mee aan de ontwikkeling van SpixoMC, en maak custom plugins en een bot voor onze discord)
  • Marketeer (help mee met het vergroten van onze doelgroep en het verspreiden van onze naam)
Onder welke afdeling ga ik werken?

Als stafflid werk je altijd onder een afdeling. Je werkt als globale moderator & helper onder de algemene afdeling. Als developer werk je onder de afdeling ontwikkeling. En als marketeer werk je onder de afdeling marketing. Alle afdelingen vallen bij zaken onder de afdeling personeelszaken. Met die afdeling ga je gedurende je sollicitatieprocedure ook te maken hebben!

Wat is de sollicitatieprocedure?

Als je solliciteert bij SpixoMC ga je door een procedure heen. Je begint met het schrijven van een e-mail en motivatie naar staff@spixomc.nl. Als de sollicitatie wordt goedgekeurd, ga je door naar een vervolggesprek. Deze wordt per e-mail gepland, en wordt uitgevoerd per discord.

Naar aanleiding van dit gesprek krijg je binnen 24 uur te horen of je bent aangenomen. Daarna zal je beginnen in een startprocedure en krijg je toegang tot de staffhandleidingen. Je wordt vervolgens ingewerkt.

Solliciteer nu!

Wacht niet langer en solliciteer nu door een e-mail met motivatie te sturen naar staff@spixomc.nl. We reageren binnen 24-48 uur op jouw e-mail. Vergeet niet de functie waarvoor je solliciteert te vermelden!

Wellicht tot binnenkort!

Ciao!